Hirdetés

Afrikába megy a Halálos iramban 9

|

Vin Diesel szerint minden eddiginél nagyobb buli lesz a következő Fast and Furious.

Hirdetés

Vin Diesel, Tyrese Gibson, Ludacris és Jordana Brewster részt vettek a Universal Studios Orlando új, Halálos iramban részlegének megnyitóján, ahol természetesen újságírók is jelen voltak. Egyikük meg is próbált némi infót kisajtolni Dieselból.

Hirdetés

A Today írója csak annyit kérdezett, hogy kaphatunk-e bármi infót a következő Fast filmről. Végül is kaptunk egy morzsát:

"Bizony nagyobb lesz. Most tettem le a telefont, Justin Linnel beszéltem, aki a The Fast and the Furious 9 és 10 rendezéséért felel. Nem tudom elmondani, hogy mennyire izgatott. Nem jártunk még Afrikában, már épp itt volt az ideje."

Justin Lin felelt a Tokyo Drifttől a Halálos iramban 6-ig tartó részekért, ő tette naggyá az autós szériát. Nem csoda, hogy a csapat nagy örömmel várja vissza a mestert, mi pedig kíváncsian várjuk a végeredményt. 

És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)