Hirdetés

Furious 7 trailer - itt az első trailer Paul Walker utolsó filmjéből

|

Végre befutott a Fast and Furious sorozat hetedik részének, a Furious 7-nek az első trailere. Így búcsúzik a sorozat Paul Walkertől.

Hirdetés

Az egész világot megrázta Paul Walker halálhíre, aki majdnem egy évvel ezelőtt egy tragikus autóbalesetben vesztette életét. A Furious 7 lesz az utolsó filmje.

A Fast and Furious sorozat sztárja a technológia csodájának és persze a testvéreinek köszönhetően még szerepelhet a Furious 7-ben, amiben a körülményekre való tekintettel valószínűleg ki is írják a franchise-ból. A stábnak is hiányozni fog.

A Furious 7 trailer egyébként pontosan azt adja, amit várunk: rengeteg akciót, brutális kocsikat, mormogó vindízelt, ciciket és bocsánatosan gyenge poénokat. A Fast and Furious mindig is egy autópornó volt és ugyan egyre komolyabb szerepet kapott a lövöldözés, igyekezett hű maradni a gyökerekhez és a legkomolyabb verdákkal telepakolni az aktuális részt.

Íme az első Furious 7 trailer.

A Furious 7 premier 2015. áprilisában várható Amerikában, hozzánk pedig valószínűleg egy kicsivel később érkezik majd. Ti mit gondoltok? Mindenképpen nézős vagy elfáradt már a sorozat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)