Hirdetés

Új részletek derültek ki a Halálos iramban spin-off szereplőiről

|

Az ősszel megkezdődnek a Fast and Furious spin-off film munkálatai, így éppen itt lenne az ideje megtalálni a fontosabb színészeket.

Hirdetés

A MovieWeb jelentése szerint egyre több infó szivárog a színészügynökségektől. Akit érdekel a Halálos iramban spin-off története, az ennél a pontnál ne menjen tovább, mert lehetséges spoilerek következnek.

Hirdetés

Az információk szerint a történet Dwayne Johnson és Jason Statham karakterét követi majd. A páros összeáll egy közös ellenség, Mr. Null ellen, aki a felvételi kiírás szerint egy angol, nemzetközi terrorista, mindig feketét hord (csak hogy egyedi és innovatív legyen a filmipar). A szerepre férfi színészt keresnek 49 és 59-es korcsoportból.

A másik új karakter a Shaw család tagja lesz. Hattie, Deckard tesója. Az ő szerepére egy 28-39 éves színésznőt keresnek. A hölgy elvileg egy MI-6 ügynök lesz, tehát a törvény túloldalán áll majd, de a család majd biztos kitalál valamit, hiszen ezért család egy család.

A Halálos iramban spin-off a tervek szerint 2019. augusztus 2-án debütál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)