Hirdetés

Halálos iramban 9 - John Cena hivatalosan is csatlakozott a stábhoz

|

Az egykori pankrátorsztár újabb hollywoodi babérokra tör.

Hirdetés

A Halálos iramban széria rajongói előbb még a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készült, idén augusztusban mozikba kerülő Halálos iramban: Hobbs & Shaw-nak örülhetnek, de természetesen a spin-off mozi után nem sokkal érkezik majd a következő számozott epizód is. Azt már tudtuk, hogy a kilencedik részt Dwayne Johnson teljesen ki fogja hagyni, aki a jelek szerint nem tudta rendezni nézeteltéréseit Vin Diesellel. Helyét pedig a Deadline információi alapján egy másik ex-pankrátorral töltik fel. 

Hirdetés

Most már ugyanis hivatalossá vált, hogy John Cena is csatlakozott a Halálos iramban 9 stábjához. Ez egyébként nem lehet hatalmas meglepetés azoknak, akik rajta tartják az ujjukat a Halálos iramban sorozat ütőerén, elvégre Vin Diesel nemrég Instagramon már elég konkrétan utalt Cena érkezésére. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you Pablo.

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés,

Mint ismeretes, a rendezői székbe ismét Justin Lin huppan be, akinek a harmadik (Tokiói hajsza), negyedik, ötödik és hatodik Halálos iramban mozit is köszönhettük. A hírek szerint pedig egyébként ő fogja rendezni a tizedik részt is. Igen, nyilván nem állnak meg a készítők a kilencedik epizódnál, amíg egy masszív pénznyomdával ér fel az egész széria. 

Ti örültök, hogy hamarosan már John Cena is együtt száguldozik a többiekkel? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)