Hirdetés

Pénteken jön a Halálos iramban 9 első előzetese, itt egy rövid, magyar feliratos ízelítő

|

Dominic Toretto már családapaként kénytelen boldogulni.

Hirdetés

Egészen meglepődnénk, ha a Halálos iramban filmsorozat következő része az apaság és a családi élet kihívásairól, nehézségeiről, a traktorszerelésről, meg az esti mesékről szólna. Dom valószínűleg nem sokáig élvezheti a nyugalmat, a teaserben is érezhető egy picit, hogy túl szép minden.

Hirdetés

Pénteken fogják kiadni az első teljes előzetest, ami valószínűleg jobban felvázolja, mi a helyzet valójában, miért kell majd Domnak és a többieknek kocsikban ülve száguldozniuk, miközben minden törik és robban körülöttük. A premier 2020. május 21-ére várható, folytatása és egyben az egész sztori lezárása 2021. április 1-jén kerülhet a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)