Hirdetés

Fear the Walking Dead 5. évad - magyar szinkronnal nézhetjük az előzetest

|

Hamarosan itthon is látható lesz az első The Walking Dead spin-off új évada.

Hirdetés

Akármit is éreztek a The Walking Dead iránt, érdemes belekezdeni a Fearbe, mert teljesen más. Felüdülés lesz, ha már beleuntatok az anyaszériába.

Hirdetés

Korábban Morgan vándorolt át, most egy másik olyan karakter követi, aki Rickéknél kezdett. Visszatér természetesen Alicia csapata is, bemutatkozik egy új csoport, illetve feltűnik egy rég nem látott ismerős. Az ötödik évadot egy a szokásosnál hosszabb, közel 4 perces előzetes vezeti fel, ezt tekinthetitek meg alább, magyarul.

A tengerentúlon - amerikai idő szerint - június 2-án debütál az első rész, itthon június 3-ától láthatjuk az AMC-n (ahogy egyébként a Zachary Quinto főszereplésével készült NOS4A2-t is).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)