Hirdetés

Újabb Walking Dead karakter látogatja meg a melléksorozatot

|

Morgan után egy újabb régi ismerős fut össze a Fear The Walking Dead túlélőcsapatával.

Hirdetés

A Dwight megformálásáért felelős Austin Amelio visszatér a képernyőkre, hogy a Fear The Walking Dead stábjával is kalandozzon kicsit. A The Walking Dead 8. évada után távozott karakter az FTWD 5. évadában fog összefutni a többiekkel.

Hirdetés

Dwight a hírek szerint komoly hatással lesz a spin-off sorozat történéseire, de ennél több részletet egyelőre nem ismerünk felbukkanásáról. A Fear The Walking Dead egyébként már több ismert karaktert is megvillantott: Morgan Jones állandó szereplő lett, de egy jelenet erejéig Rick Grimesszal, Carol Peletierrel, és Jézussal is találkozhattak a nézők..

A Fear The Walking Dead 5. szezonja valamikor 2019-ben indul. Addig még vár ránk a The Walking Dead 9. évadának szezonközepi premierje február 10-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)