Hirdetés

Fear The Walking Dead - elkezdődött a második évad forgatása

|

A Walking Dead testvérsorozatának már készül a folytatása, amit nem is akármilyen stúdióban vesznek fel.

Hirdetés

A hat részes Fear The Walking Dead visszarepített minket a zombiapokalipszis kezdetéhez, bemutatva hogy omlik össze a társadalom, hogy változnak át a hétköznapok pokollá. A sorozat csak október elején ért véget, de már javában készítik a második évadot

A stáb Mexikóba utazik, Baja városába, hogy igénybe vegyék az ottani stúdiót, ahol olyan híres filmeket alkottak, mint a Titanic vagy a Kapitány és katona. "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elkezdjük a munkálatokat, de még ennél is izgatottabbak vagyunk amiatt, hogy Mexikóban forgathatunk. A Baja Stúdió az utóbbi években otthon adott jó néhány kiváló óceánközpontú filmnek, és ellát minket minden forrással, ami szükséges a Fear történet új fejezetének elkezdéséhez. Boldogabbak nem is lehetnénk" - mondta Dave Erickson, a Fear The Walking Dead vezető producere.

A Fear The Walking Dead követi a nagy testvére felépítését, így a második évad jóval több, 15 részen keresztül fogja izgalomban tartani a nézőit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)