Hirdetés

Fear the Walking Dead - még több izgalom és akció vár ránk a folytatásban

|

Megérkezett a harmadik évad második felének az előzetese, ami további harcokat, bonyodalmakat és persze még több zombit ígér.

Hirdetés

Meglepően jól rajtolt a Fear the Walking Dead sorozat harmadik szezonja, az évadnyitó alatt egy percig sem unatkozhattak a nézők, és a többi részben is fenn tudták tartani az érdeklődést a készítők. A Comic-Conon debütált trailer alapján pedig úgy tűnik, hogy a folytatás is hasonlóan izgalmas lesz.

Hirdetés

Folytatódik a túlélés a zombiapokalipszisben, és az évad további részeiben is érdekes dolgokra számíthatunk. Létrejön egy kissé instabil szövetség a főszereplők és Walker tábora között, régi ismerősök térnek vissza a csapatba, az élőhalott hordák pedig egyre nagyobb problémát jelentenek a túlélők számára.

A Fear the Walking Dead szeptember 10-én tér vissza a képernyőkre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)