Hirdetés

Fear the Walking Dead - itt a repülős epizód első része

|

Megérkezett a The Walking Dead világát tovább árnyaló különálló epizód, a Flight 462 első része, és bár egyelőre nem nagyon tudjuk hová tenni a dolgot, kíváncsian várjuk, hogyan folytatódik a történet.

Hirdetés

Lassan az Xzibit mémet is használhatnám a The Walking Dead hírekhez, az AMC ugyanis olyannyira nem aprózza el a zombis őrületet, hogy most útjára indították a sorozat spin-offjának spin-offját is. 

Korábban már szó volt róla, hogy kapunk majd egy különálló, repülőn játszódó epizódot, most pedig hivatalosan is útjára indult a Flight 462 címre hallgató websorozat, amely a jelek szerint 16 darab néhány perces jelenetből áll majd össze. A Fear The Walking Dead kiegészítéseként készülő websorozat természetesen nemcsak úgy lóg a levegőben, hanem a kánon szempontjából is fontos szerepet tölt be.

A repülőn utazó szereplők közül legalább egy ugyanis biztosan túléli majd a katasztrófát, és csatlakozik a Fear the Walking Dead második évadának szereplőgárdájához.Ha minden jól megy, az epizódok hetente érkeznek a videómegosztóra. Az AMC csatornájára felkerült anyag nálunk jogi okokból nem megtekinthető, de mivel gyakorlatilag a világ minden tájáról hasonló problémákra panaszkodna, elképzelhető, hogy csak valami hiba csúszott a rendszerbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)