Hirdetés

Fear the Walking Dead - érdekes teóriát vetnek fel az első fotók Morgan Jonesról

|

A Walking Dead sorozatok rajongóinak ismerős karakter egyik szériából a másikba vándorol.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly bemutatott pár fotót a The Walking Dead és a Fear The Walking Dead következő epizódjaiból. A legérdekesebb képek az utóbbi szériából kerülte elő, amit egy ismerős karakter is meglátogat. A The Walking Deadben bemutatkozott Morgan Jones hamarosan a spin-off sorozatban is felbukkan majd.

Hirdetés

Az új fotókon látható, ahogy Lennie James karaktere ugyanazt a ruhát hordja, amit láttunk rajta a The Walking Dead első szezonjában. A rajongók így nagyjából be tudják tájolni, hogy időrendben hol tartunk.

A második fotó még érdekesebb, ott ugyanis a karakter az 5. szezonban látott szerelését hordja. Ez volt az az időszak, amikor találkozott Eastmannel és Alexandria felé utazott.

Ha hihetünk a szemeinknek, akkor Morgan utazásának több állomását is végigkövethetjük majd a Fear The Walking Dead következő részeiben. Mondjuk az is lehetséges, hogy a ruhái nem jelentenek semmit, csak ezeket hordja állandóan, de az sokkal unalmasabb lehetőség, mint az időbeli ugrándozás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)