Hirdetés

Kiszivárogak az első infók a Walking Dead spin-offról

|

Egy weboldal szerint sikerült belenézniük a spin-off első részének forgatókönyvébe, amiből úgy tűnik, a Fear The Walking Dead címet kapta a sorozat, vagy legalábbis az első rész.

Hirdetés

Úgy tűnik, a tévénézők egyszerűen nem tudnak betelni a The Walking Deaddel, így már tudjuk, hogy lesz egy spin-off sorozat is, ami Atlanta helyett Los Angelesben fog játszódni. A Bleeding Cool állítása szerint (az AMC nem kommentálta az értesülést) bepillantást nyert a Fear The Walking Dead címet viselő első rész forgatókönyvébe, amiből kiderül, miben különbözik majd a spin-off az eredeti sorozattól.

Míg az eredeti Walking Dead indulásakor Rick Grimes-nak már a zombiapokalipszis utáni helyzettel kellett szembenéznie, addig a spin-offban még a járvány kezdeti szakaszát láthatjuk. Rengeteg hitetlenkedő karaktert látunk majd, akik szerint a zombik létezése csupán városi legenda, illetve a hatóságok is tagadják a létezésüket.

 

A főszereplők egy diszfunkcionális családot alkotnak majd, így talán az eredeti sorozattal ellentétben, ahol családokat szakít szét a zombijárvány, talán a Fear The Walking Deadben pont a katasztrófa hozza majd össze a famíliát.

A vírusról, és a közelgő katasztrófáról tehát jóval többet tudunk már a sorozat kezdetén, mint maguk a szereplők, viszont a főbb karakterek sorsa miatt itt is izgulhatunk majd. Egyelőre sajnos csak ennyit tudunk, de ezek alapján elég izgalmasnak tűnik a Fear The Walking Dead is.

Nektek tetszik a The Walking Dead?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)