Hirdetés

Február 1-ig maradnak a korlátozások, szóval januárban sem mozizunk

|

A hónapra olyan filmek bemutatói voltak beütemezve, mint a Wonder Woman 1984 vagy a Lelki ismeretek.

Hirdetés

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának péntek reggeli adásában jelentette be, hogy az Operatív Törzs mai döntése értelmében február elsejéig meghosszabbítják a járványügyi korlátozásokat.

A november 11-től elrendelt szabályok eredetileg decemberig, majd egy újabb hónappal meghosszabbítva január 11-ig maradtak volna fenn, de Orbán indoklása szerint kevésnek tartják azt a vakcinamennyiséget, ami egyelőre az országba érkezett (80 ezer főnyit említett), így február 1-ig fennmaradnak a korlátozások. Ezzel többek közt továbbra is érvényben marad a rendezvénytilalom, a 20 és 5 óra közötti kijárási tilalom, illetve a mozik is zárva tartanak.

Hirdetés

Január hónapban olyan régóta várt filmek hazai mozibemutatója lett beütemezve, mint például az USA-ban az HBO Maxen is debütált Wonder Woman 1984 (január 21.), vagy a Disney+-t is megjárt Lelki ismeretek (január 28.), melyek így jelen állás szerint február 1-ig egészen biztosan nem kerülnek bemutatásra nálunk a nagy vásznon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)