Hirdetés

Fegyveres rablás során agyonlőtték Eddie Hassellt

|

Az elkövető feltehetően a 30 éves színész autóját akarta elvinni.

Hirdetés

Újabb rendkívül tehetséges, nagy jövő előtt álló színészt veszítettünk el a napokban. Bár a nyomozás még tart, jelenlegi információk szerint Hassell Texasban vezetett, amikor autóját egy fegyveres elkövető el akarta rabolni. A színész tisztázatlan körülmények között lövést kapott és belehalt.

A 30 éves Hassell leginkább az A gyerekek jól vannak című, 2011-es Oscar-jelölt filmből lehet ismerős, ahol Julianne Moore és Mark Ruffalo mellett játszott. Emellett olyan filmekben és sorozatokban szerepelt, mint A mélység fantomja, a 2012, A színfalak mögött, A családfa, a Jobs, a Született szobalányok, a Terepen vagy a Dr. Csont.

Hirdetés

Filmjeiben ő maga végezte a kaszkadőrmutatványokat, életében fontos szerepet töltött be a szörf és a gördeszkázás, utóbbival reklámfilmekben is szerepelt. Texasban lovagolt és rodeózott, ami szintén sokat segített karrierje során.

Az utóbbi néhány évben nem volt kimondottan aktív, utolsó filmes szerepében egy pincért alakított a 2017-es Oh Lucy!-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)