Hirdetés

Fegyveres támadás áldozata lett egy TikTok-sztár és barátnője

|

Egy moziban nyitottak tüzet a 19 éves Anthony Barajasra és barátnőjére, a nála egy évvel fiatalabb Rylee Goodrichre.

Hirdetés

Július 26-án, hétfőn a The Forever Purge vetítése után a Los Angeles-i The Crossings bevásárlóközpont mozijának alkalmazottai találtak rá a két fiatalra. Rylee Goodrich ekkor már nem élt, a súlyosan sérült Anthony Barajast viszont a mentők azonnal kórházba szállították. Rylee apja, a FOXLA-nek azt mondta, ez volt a pár első randija.

A TikTokon közel egymilliós követői táborral rendelkező és más közösségimédia-platformokon is aktív, @itsanthonymichael néven ismert Barajasra és barátnőjére a vetítőteremben lőttek rá, a hatóságok eddigi megállapítása szerint ún. ki nem provokált támadásról van szó. A történtek azért nem tűnhettek fel senkinek, mert mindössze hat jegyet adtak el a vetítésre, azaz valósággal kongott a terem az ürességtől.

Hirdetés

Lehetséges elkövetőként a 20 éves Joseph Jimenezt azonosította a rendőrség, akit előzetes letartóztatásba helyeztek, miután otthonában találtak egy ugyanolyan kaliberű fegyvert, mint amivel a támadást elkövették. Jimenez 2 millió dolláros óvadék ellenében védekezhetne csak szabadlábon, miután gyilkossággal, gyilkossági kísérlettel és felfegyverkezve elkövetett rablással is meggyanúsították.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ha eddig abban bízott, hogy esetleges elítélését követően egyszer még szabadon távozhat a börtönből, akkor minden bizonnyal szertefoszlottak a reményei, mert - mint arról a Yahoo News beszámolt - Barajas tegnap az orvosok erőfeszítései ellenére életét vesztette, így már kettős emberölés lesz a vád, ha tárgyalásra kerül sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)