Hirdetés

Pókember hölgyismerősei is saját filmet kapnak

|

A Sony nem csak Venommal, hanem Fekete macskával és Silver Sable-lel is bővítené az univerzumát.

Hirdetés

Alig néhány napja tudtuk meg, hogy a Sony egy Venom spin-off filmre készül, most pedig kiderült, hogy Pókember két másik ismerőse, a Black Cat és a Silver Sable is saját adaptációra számíthatnak.

Úgy tűnik, a Venom filmhez hasonlóan a csajok sem lesznek részesei az Marvel filmes univerzumának, így a Spider-Man: Homecominghoz semmi közük sem lesz. Ettől függetlenül a Sony ezzel akarja bővíteni a saját Pókember univerzumát, ami kicsit nehézkes lesz, lévén egyik anyagban sem fog feltűnni a hálószövő.

A sztoriról egyelőre nem sokat tudunk, azon kívül, hogy a forgatókönyvet Christopher Yost írja, aki a Westworld társírójának, Lisa Joynak korábbi munkájára épít majd. Az is kiderült, hogy Matt Tolmach és Amy Pascal lesznek a film producerei.

A Sony Pictures ugyebár megosztotta Pókember jogait a Marvellel, de azok csak a címszereplőre vonatkoznak. Peter ellenfeleivel, barátaival, és a képregényből ismerős több karakterrel a Sony a továbbiakban is azt csinál, amit akar.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)