Hirdetés

Fekete Özvegy - Rachel Weisz és David Harbour is csatlakozhat a stábhoz

|

A nemrég újabb Oscar-jelölést kapott színésznő és a legújabb Hellboy is komoly tárgyalásokat folytat a stúdióval.

Hirdetés

Egyelőre igazán keveset tudunk csak a készülő Fekete Özvegy moziról. Az sem teljesen világos még, hogy egy eredettörténetről van szó, vagy esetleg a Végjáték után játszódik majd a film. Most viszont komoly nevet tűntek fel a potenciális szereplők listáján. 

Hirdetés

A címszereplő Scarlett Johansson mellett eddig csak az volt biztos, hogy Florence Pugh (Családi bunyó) biztosan szerepel majd a filmben, amelyet Cate Shortland rendez és Ned Benson ír. A Variety friss információi lapján hamarosan bővülhet a stáb. A hírek szerint ugyanis Rachel Weisz és David Harbour is tárgyal a stúdióval, elvileg mindkettejük részéről komoly szándék mutatkozik a közös munka iránt. Persze arról egy szó sem esett, hogy esetleg ki alakíthatnak majd a Fekete Özvegy filmben. Egyelőre sem a Marvel, sem a színészek nem kommentálták a híreket. 

Ti örülnétek, ha tényleg csatlakoznak a Fekete Özvegy mozihoz Rachel Weisz és David Harbour?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)