Hirdetés

Taskmaster már a szinkronos Fekete Özvegy előzetesben is rosszalkodik

|

Megérkezett a legutóbbi Fekete Özvegy trailer magyar szinkronnal ellátott változata.

Hirdetés

Nagyjából egy hete láthattuk először a legújabb Fekete Özvegy kedvcsináló videót, de akkor még csak magyar felirattal tudtunk szolgálni. A hazai forgalmazónak hála viszont immár a szinkronos verzió is elérhető. 

Hirdetés

Az egész előzetesnek továbbra is Red Guardian (David Harbour) és Taskmaster a két fénypontja, az ő felbukkanásukat már mi is nagyon várjuk. Valószínűleg nem véletlen egyébként, hogy még mindig nem tudjuk, ki alakítja a filmben Taskmastert, jó eséllyel a képregényrajongók is meg fognak lepődni, és itt bizony nem Tony Masters bújik meg a páncél alatt, hanem valaki teljesen más. Aztán ki tudja, lehet, hogy dupla csavar áll az egész mögött. Mindenesetre most inkább nézzük a szóban forgó videót: 

A Fekete Özvegy 2020. április 30-án érkezik meg a hazai mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)