Hirdetés

Mégsem lesz R-besorolású Fekete Özvegy film

|

Sőt, Kevin Feige szerint soha nem is volt tervben, hogy a Natasha Romanoff történetére koncentráló mozi durvább legyen, mint az MCU korábbi részei.

Hirdetés

Az év elején reppent fel a pletyka, ami szerint az önálló Fekete özvegy film kidolgozásának kezdeteikor megfontolta a Marvel Studios, hogy az MCU történetében először kimerészkedjenek a PG-13-as keretek közül és egy R-besorolású szuperhős-mozival álljanak elő. Nos, az egész projektért felelő Kevin Feige nemrég apró darabokra zúzta az ehhez kapcsolódó reményeket.

Hirdetés

A producer egy, a Comicbook.com-nak adott interjúban tett egyszer és mindenkorra pontot a pletyka végére, megcáfolva, hogy a szélesebb közönség biztos megszólítása helyett elmozdulnának az R-besorolást jelentő képi ábrázolás, vagy szövegek felé.

"Soha nem volt ilyen tervünk. Valaki megírja, hogy »Úgy tudom, R-besorolású lesz!«, aztán mindenki más is megírja."

- reagált a januári híresztelésekre Feige.

Így valószínűleg a Disney-től tényleg csak akkor érkeznek a PG-13-asnál magasabb besorolást kapó képregény-filmek, ha egy másik stúdió már így alapozta meg az IP feldolgozását, mint ahogy például a Deadpool esetében történt. Érdekesség egyébként, hogy Fekete Özvegy karaktere elvileg teljesen indokolttá tehetné az R-besorolást, elvégre a Black Widow: Pale Little Spider háromrészes minisorozat a Marvel MAX brand égisze alatt jelent meg, azaz kifejezetten 18 éven felülieknek szóló képregények voltak ezek a füzetek, ugyanakkor itt nem Natasha Romanoff, hanem egy másik szereplő, bizonyos Yelena Belova használta a Fekete Özvegy nevet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)