Hirdetés

Kiderült, kit játszik David Harbour a Fekete Özvegy moziban

|

A Stranger Thingsben mindenki apukája volt, a Marvelnél viszont egy veterán KGB ügynök alakít a színész.

Hirdetés

Ahogy arról korábbi cikkünkben olvashattok, elképesztő mennyiségű bejelentést zúdított a rajongókra a Marvel az idei Comic-Conon San Diegóban. Amellett, hogy képet kaptunk az elkövetkező pár év filmes és sorozatos terveiről, szépen lassan csordogálnak a hírek szereplői gárdákról is.

Hirdetés

Arra is fény derült például, hogy a köztudatba a Stranger Thing Hoppereként berobbant David Harbour, a 2020 májusában debütáló Fekete Özvegy moziban Alexei Shostakovot, közismertebb nevén a Red Guardiant alakítja majd. A karakter eredetileg az Amerika Kapitány füzetekben bukkant fel először, mint ex-KGB ügynök.

A Fekete Özvegy film az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után veszi fel a fonalat, de rengeteg visszaemlékezést tartalmaz majd, tehát még nem világos, hogy Natasha ellenfeleként vagy szövetségeseként tűnik majd fel Harbour karaktere, de az is simán elképzelhető, hogy Red Guardian hol az egyik, hol a másik oldalon áll majd. Az viszont egyre valószínűbbnek tűnik, hogy végre megtudjuk, mi történt Budapesten.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)