Hirdetés

Tényleg készül a Fekete Özvegy film, már az író is megvan

|

Régóta pletykálnak egy önálló Fekete Özvegy moziról, ami most nagyot lépett a megvalósulás felé.

Hirdetés

Az elmúlt évek során számtalan nyilatkozatban erősítették meg a Marvel filmes részlegének fejesei, hogy valamikor össze akarnak majd hozni egy Fekete Özvegy filmet. Nos, Natasha Romanoff önálló kalandja most végre fontos mérföldkőhöz érkezett.

Hirdetés

A Variety információi alapján ugyanis kiválasztották a film íróját, aki nem más, mint Jac Schaeffer. Forrásuk szerint a projekt még nagyon korai stádiumban van, olyannyira az első fázisban tartunk, hogy a Marvel még nem is adott zöld utat a filmnek. A hírek szerint a Marvel filmes univerzumának atyja, Kevin Feige számos íróval találkozott, mire kiválasztotta a megfelelő embert. Schaeffer egyébként nem a legismertebb név szakmájában. Az íróhoz leginkább a The Shower címet viselő, még mindig készülő Anne Hathaway filmet kapcsolhatjuk, illetve az idén érkező Nasty Woment, amiben ugyancsak Hathaway kapta a főszerepet. Kíváncsian várjuk, Schaeffer milyen forgatókönyvet tud összehozni a Marvel filmes univerzumának első hősnőjének. 

Ti örülnétek, ha tényleg elkészülne egy önálló Fekete Özvegy mozi? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)