Hirdetés

Már forog a Fekete Özvegy film, képek is érkeztek

|

Hivatalosan még mindig nem jelentette be a filmet a Marvel, de ettől még a munka elkezdődött.

Hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a készülő Fekete Özvegy film akár hazánkban is foroghat, de a jelek szerint a munkálatok máshol vették kezdetüket - ettől persze még nem lehet kizárni Budapestet, mint jövőbeli terepet. Most viszont Norvégiában kapták le a fotósok Scarlett Johanssont.

Hirdetés

Itt, egészen pontosan egy Saebo nevű településen kezdődött el ugyanis a Fekete Özvegy mozi forgatása, egyelőre még Blue Bayou munkacímen. Továbbra sem tudjuk, hogy a Marvel filmes univerzumának idővonalán hová is kell majd elhelyeznünk a filmet, de elég nyilvánvaló okokból valószínűleg a Végjáték előtt játszódik majd Natasha Romanoff önálló kalandja. Egyetlen égető kérdésre azonban már most választ kaphattunk, ugyanis a forgatáson lőtt lesifotókon világosan látszik Scarlett Johansson filmbéli hajszíne, ami ezúttal nem szőke vagy a szőke és a vörös kombinációja, hanem tiszta vörös.

Ahogy pedig az lenni szokott már fotókat és egy videót is feltöltöttek a forgatásról a Twitterre. 

Egyre biztosabbnak tűnik tehát, hogy az MCU negyedik fázisát a Fekete Özvegy film fogja megnyitni. Remélhetőleg hamarosan hivatalos infók is érkeznek majd a moziról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)