Hirdetés

Elkészülhet az önálló Fekete Özvegy film?

|

A rajongók már jó ideje szekálják a Marvelt amiatt, hogy Scarlett Johansson Fekete Özvegye kapjon egy önálló filmet, most pedig Kevin Feige, a vállalat elnöke reagált az ismételten felvetődött kérdésre.

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháború volt az ötödik alkalom, hogy Scarlett Johansson Fekete Özvegyként kápráztatott el minket idom... harci tudásával, a rajongók pedig azóta egy különálló mozi ötletével nyaggatják a Marvelt, mióta először láthattuk, ahogy Natasha a másodperc töredéke alatt tesz ártalmatlanná egy rosszfiút a lába közé kapva. 

A Marvel évek óta ígérgeti, hogy megfontolja a dolgot, azonban a Polgárháború megjelenésével minden eddiginél hangosabbak a rajongók visszajelzései, ezt pedig a vállalat elnöke, Kevin Feige sem hagyhatta szó nélkül. Feige a Deadline-nak nyilatkozva elárulta, hogy bár a harmadik fázisukra ütemezett összes filmet bejelentették már 2019-ig bezárólag (ami a Polgárháborúval együtt tíz darabot jelent!), ők máris a rá következő éveken törik a fejüket. Noha addig még sok tennivaló van, Feige biztosította arról a rajongókat, hogy nagyon szeretné egy önálló Fekete Özvegy filmmel meglepni őket, ugyanis lenyűgözőnek tartja a karaktert, szerinte Scarlett Johansson csodálatosan formálja meg a Bosszúállók egyik vezető tagját és számos érdekes sztori van, amit mókás lenne bemutatniuk egy önálló franchise-ban (reméljük, hogy a sokat emlegetett budapesti küldetés is közéjük tartozik). 

Mivel egy újabb Hulk továbbra sem várható és az Inhumans is bizonytalan időre lekerült a menetrendből, ezért nem ördögtől való az önálló Fekete Özvegy film gondolata, főleg Feige pozitív nyilatkozatát látva, de valószínűsíthetően az is közre fog játszani a döntésben, hogy a DC-nél hogyan muzsikál majd a Wonder Woman mozi. Mi azért csak beletennénk Sólyomszemet (Jeremy Renner) is, úgy lenne az igazi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)