Hirdetés

Fekete Özvegy - Tony Stark is szerepelni fog benne?

|

Egy friss információ alapján elképzelhető, hogy Robert Downey Jr. karaktere újból felbukkan a Marvel filmes univerzumában.

Hirdetés

Rengeteg filmmel fog bővülni az MCU a jövőben, és a negyedik fázis Nathasa Romanoff, vagyis Fekete Özvegy önálló kalandjával veszi majd kezdetét. Már jó néhány részletet tudunk az alkotással kapcsolatban, de most felröppent egy érdekes pletyka, miszerint a filmes univerzumot elindító szuperhőssel is találkozhatunk majd benne.

Hirdetés

A Deadline egyik friss írása szerint Robert Downey Jr. is tiszteletét teszi majd a jövőre debütáló Fekete Özvegy filmben, értelemszerűen Tony Stark, vagyis Vasember szerepében. Azt nem tudni, hogy a portál egészen pontosan mire alapozza ezt a feltételezést, de előfordult már korábban, hogy az ilyesféle pletykák igaznak bizonyultak, na meg persze az ellenkezője is. Mindenesetre érdemes lehet észben tartani a dolgot.

A film egyébként az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború közötti időszakban játszódik majd, szóval simán elképzelhető, hogy lesz Starknak valamiféle cameója. Tekintve, hogy Vasember és Fekete Özvegy sem élték túl a Bosszúállók: Végjáték kalandjait, biztosan nagy sikert aratna a rajongók körében, ha még egyszer utoljára összefutna a két karakter.

A Fekete Özvegy 2020. május 1-jén debütál a mozikban. Ti örülnétek, ha visszatérne benne Tony Stark?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)