Hirdetés

Fekete Özvegy - Magyarországon is forgathat a stáb

|

Minden Marvel-rajongó tudja, hogy mit jelenthet ez.

Hirdetés

Sokan kíváncsiak egy önálló Fekete Özvegy történetre (főleg a Végjáték fényében), a Marvel pedig régi adósságát teljesítve be is mutatja azt egy saját filmben, természetesen Scarlett Johansson főszereplésével. A szereplőgárda már szépen alakul, nemrég Rachel Weisz és David Harbour csatlakozását pletykálták, most pedig a forgatásról érkezett egy nem hivatalos infó.

Hirdetés

A HN Entertainment értesülései szerint több másik helyszín mellett Magyarországon, azon belül Budapesten is forgatna a Fekete Özvegy stábja, amely nem csupán azt jelentheti a hazai rajongók számára, hogy vadászhatják Scarlett Johanssont egy aláírás reményében, hanem azt is, hogy végre megismerjük, mi történt pontosan a magyar fővárosban - ezt a bevetést az Özvegy és Sólyomszem már többször is megemlítette a Marvel Filmes Univerzum mozijaiban. 

Noha a Secret Avengers 1. számában már kaptunk erre egy választ (Sólyomszem végig fogságban van és nem kímélik, ezért emlékeznek másképp az eseményekre), azonban ez a képregény nem számít MCU-féle kánonnak, így továbbra sem tudjuk pontosan, hogy a filmek szerint mi történt Budapesten. Kíváncsian várjuk, hogy a Marvel élni fog-e a lehetőséggel és ha valóban itt forgatnak nálunk, akkor választ adnak-e a rajongókat régóta mozgató kérdésre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)