Hirdetés

Fekete Özvegy - kiderült, hogy ki lesz a főgonosz?

|

Lehetséges, hogy a forgatási képek leleplezték kivel kell szembenéznie a Fekete Özvegynek.

Hirdetés

Már tavasszal érkeztek róla pletykák, hogy egy meglehetősen kemény ellenféllel nézhet szembe Natasha Romanoff, ugyanis arról sutyorogtak Hollywoodban, hogy Taskmasterrel gyűlhet meg az orosz kém baja, akinek jogai elvileg még 2015-ben visszaszálltak a Foxtól a Marvel Studioshoz.  A képregényekben a Taskmaster név egy Anthony "Tony" Masters nevű zsoldost takar, akinek fotografikus reflexei vannak, így képes minden mozdulatot tökéletesen lemásolni. 

Hirdetés

Állítólag ő látható azokon a fotókon is, amiket a Magyarországon jelenleg is forgatás alatt álló Fekete Özvegy munkálatairól lőttek az érdeklődők: noha a képeken némileg eltérő a megjelenése a képregényekben látottakhoz képest, viszont a spekulációk szerint róla lehet szó. 

Remélhetőleg hamarosan többet is megtudunk arról, hogy miről fog szólni a jövőre megjelenő Fekete Özvegy, ahogyan arról is, hogy ki a rejtélyes páncélos-csuklyás alak a képeken. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)