Hirdetés

Fekete Özvegy - hivatalosan is véget értek a forgatások

|

A munkálatok egy nagyon fontos részét letudta a csapat, de nyilván korántsem végeztek még mindennel.

Hirdetés

Néhány hónapig még nem fogunk visszatérni a Marvel filmes univerzumába, azonban jövő tavasszal megérkezik Fekete Özvegy önálló kalandja, amivel egyúttal kezdetét veszi az MCU negyedik fázisa. A legfrissebb helyzetjelentés alapján pedig úgy néz ki, szépen haladnak a munkával a készítők.

Hirdetés

Lucy-Jayne Murray több filmes szuperprodukció munkálataiban részt vett már kaszkadőrként, ráadásul tagja a Fekete Özvegy stábjának is. Nemrég közzé is tett az Instagramján egy csoportképet, amelyen csapatával együtt látható, és egyben azt is megerősítette, hogy befejeződött a film forgatása.

Viszont a későbbiekben is komoly feladatok várnak még a Marvel Studios munkatársaira, ugyanis megkezdődnek az utómunkálatok, amelyek szintén nagyon fontos részei a filmkészítésnek. Azt nem tudni, mikor számíthatunk az első előzetesre, de tekintve a projekt jelenlegi állapotát, elképzelhető, hogy még idén megmutatja nekünk a filmet a Disney.

Ti várjátok már a Fekete Özvegyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)