Hirdetés

Fekete Özvegy - Ross tábornok is benne lesz?

|

Lesifotókon látható, ahogy William Hurt megjelenik a Black Widow forgatási helyszínén.

Hirdetés

A héten elkezdtek keringeni a pletykák, miszerint William Hurt (Ross tábornok a korábbi Marvel filmekben) felbukkant a Fekete Özvegy forgatási helyszínén. Most konkrét fotók is előkerültek, melyek elvileg az ottani munkáról származnak.

Hirdetés

Technikailag nincs rá bizonyíték, hogy ez ugyanaz a szett, mint ahol a Fekete Özvegyet forgatják, de kicsit túl sok a pletyka ahhoz, hogy véletlen legyen ez az egész. Ha Ross valóban szerepelni fog a filmben, akkor az rengeteg kérdést vet fel, de egyelőre semmilyen konkrét utalást nem kaptunk.

A képekért felelős oldal szerint újraforgatásokhoz hívták be a színészt, ami azt is jelentheti, hogy Ross egy stáblistás jelenetben bukkanhat fel, ahol a Thunderbolts projektet fogja belengetni. Meglátjuk, hogy ebből mennyi lesz igaz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)