Hirdetés

Fekete Özvegy - három rendezőre szűkült a kiszemeltek köre

|

A Marvel elvileg 65 filmrendező közül választott most három potenciális jelöltet.

Hirdetés

Május elején még arról írtunk, hogy a Marvel nem kevesebb mint 65 rendezővel tárgyal egy esetleges Fekete Özvegy moziról. A legfrissebb hírek szerint úgy tűnik, hogy elég jól haladtak ezek a megbeszélések, mivel már csak mindösszesen három név maradt a listán. 

Hirdetés

Az egyelőre még pletykaként kezelendő hírek szerint Cate Shortland az egyik jelölt. Ő leginkább a 2012-es Lore című film miatt lehet ismerős a nézőknek. A 2013-as Belle rendezőnője, Amma Asante ugyancsak a lehetséges befutók között van, a harmadik listán maradt név pedig nem más, mint Maggie Betts, aki a 2017-es Novitiate-et rendezte. Elvileg mindhárman találkoztak már a Marvel filmes univerzum fejesével, Kevin Feige-vel, illetve Scarlett Johanssonnal is. Már csak annak kéne kiderülnie, hogy hármuk közül végül ki kapja meg a pozíciót. 

Lassan konkrét hírek is érkezhetnének a projekttel kapcsolatban, mivel ezidáig csak meg nem erősített híreszteléseket kaptunk, olyanokat, mint például hogy Johansson is kiveszi a részét az írói folyamatokból. Fekete Özvegy egyébként a 2010-es Vasember 2 óta fontos karaktere a Marvel filmjeinek, szóval tény itt lenne már az ideje, hogy megkapja saját szeletét is a nagy Marvel tortából. A legnagyobb esély azonban arra van, hogy az egyelőre még pontos cím nélküli Bosszúállók 4 után kapunk csak bármiféle megerősített infót a szóban forgó moziról, mivel addig a Marvel nem szeretné elterelni a figyelmet eddigi legnagyobb filmes dobásáról. 

Johanssonnak mindenesetre biztosan megéri majd leforgatni a Fekete Özvegy filmet, mivel a pletykák szerint 25 millió dolláros alapfizetés jár majd neki, amit a film sikerének fényében maximálisan 6 milliós bónusszal is megtoldanak. 

Ti mennyire vagytok rápörögve a Fekete Özvegy mozi ötletére? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)