Hirdetés

Fekete Özvegy - elvileg már több mint 65 rendezővel tárgyaltak

|

A hírek szerint a Marvel komoly energiát fektet a Fekete Özvegy film direktorának megtalálására.

Hirdetés

Ha igazak a pletykák, akkor a Marvel gőzerővel keresi az egyébként hivatalosan még be sem jelentett Fekete Özvegy mozi rendezőjét. A legfrissebb hírek szerint már több mint 65 rendezővel találkoztak annak érdekében, hogy megtalálják a filmhez legjobban passzoló szakembert.

Hirdetés

Minderről Justin Kroll, a Variety szerkesztője számolt be a Twitteren. Ezt megelőzően a Hollywood Reporter arról írt a múlthét folyamán, hogy többek között olyan női rendezőket is megkörnyékezett a Marvel Studios, mint Deniz Gamze Erguyen (Musztáng), Amma Asante (Egyesült Királyság), vagy éppen Chloe Zhao (A rodeós). Egyelőre tehát még a kutatás folyik, de nem árt sietni, hiszen Scarlett Johansson már felhívta a figyelmet arra, hogy az idő bizony ellene dolgozik, és nem szeretné örökké feszes szuperhősruhákba préselni magát. Johansson a Vasember második része óta részese a Marvel filmes univerzumának, a Bosszúállók 4 már a hetedik mozija lesz, amelyben Fekete Özvegyet alakítja. 

Még 2016 októberében azt nyilatkozta a színésznő, hogy csak akkor vállalná el az önálló Fekete Özvegy film főszerepét, ha még mindig lenne kedve tapadós cicanacikat viselni, azt pedig nem tudja megmondani, még meddig lesz erre hajlandó. Tavaly viszont már arról beszélt, hogy tárgyalt a filmről Kevin Feige-vel, a Marvel Studios fejesével, és pozitív eredménye lett a megbeszélésnek - tehát nem kell komolyabban aggódnunk azért, hogy más ölti magára Fekete Özvegy jelmezét. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)