Hirdetés

Fekete Párduc 2 - hivatalossá vált a folytatás

|

Maga a Marvel Studios fejese erősítette meg mindezt.

Hirdetés

Kevin Feige, a Marvel Studios vezetője, vagyis gyakorlatilag ő a Marvel filmes univerzumának legfőbb embere. Nemrégiben az EW-nak adott interjút, ahol többek között második Fekete Párduc mozi is szóba került.

Hirdetés

Feige pedig nem kertelt: kijelentette, hogy egyelőre semmi konkrétummal nem szolgálhat, az teljesen biztos, hogy a stúdió mindenképpen elkészíti a folytatást. Azt azért hozzátette még, hogy az alkotóknak egészen konkrét elképzelései vannak arról, hogy milyen irányba szeretnék majd vinni a Fekete Párduc második részét. 

Az mindenesetre teljesen biztos, hogy a Marvel nem lassít le, és továbbra is évi három filmmel örvendezteti meg a rajongókat. Mint ismeretes, idén érkezik még a Bosszúállók: Végtelen háború és A Hangya és a Darázs, 2019-ben pedig a Marvel Kapitányra és a negyedik Bosszuállók mozira számíthatunk, valamikor ugyancsak jövőre mutatják be az egyelőre még cím nélküli új Pókember filmet. 2020-ra egyelőre A galaxis őrzői 3 van betervezve, így logikus döntésnek tűnik, hogy a második Fekete Párduc is ekkora készülhet el. 

Ti örültök, hogy folytatódik T'Challa története? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)