Hirdetés

A Fekete Párduc továbbra is megállíthatatlan

|

A Marvel legújabb mozija továbbra is menetel a bevételi ranglista csúcsa felé, ezúttal egy újabb rekordfilmet utasított maga mögé.

Hirdetés

Nagyjából másfél hete írtunk arról, hogy a Fekete Párduc minden idők legsikeresebb szuperhősfilmjévé vált az USA-ban, és maga mögé utasította a Star Wars VIII: Az utolsó Jediket és az első Bosszúállók filmet. Akkor a Jurassic World bevételeinek túlszárnyalása volt az új Marvel film következő célja. Ezt pedig mostanra gond nélkül teljesítette is.

Hirdetés

Bizony, az Egyesült Államokban jelenleg 654 226 086 dolláros bevételnél jár a Black Panther, vagyis körülbelül 2 millió dollárral már megelőzte a Jurassic Worldöt, egyúttal felkúszott az amerikai toplista negyedik helyére. Nem sok választja már el a Titanictól (659 363 944 dollár) sem, elég valószínű, hogy a hétvége után már James Cameron filmjét is lekörözi. Az Avatar (760 507 625 dollár) előnye viszont már tényleg behozhatatlannak tűnik. 

Mindeközben világszinten is egy halom pénzt termel a Fekete Párduc. Összesített, 1,28 milliárd dolláros bevételével az örök ranglista tizedik helyéig jutott el, itt az 1,332 milliárdos Star Wars VIII: Az utolsó Jedik előzi meg. 

Szerintetek mennyi van még a Fekete Párduc moziban, mikor áll meg a folyamatos pénzeső? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)