Hirdetés

A Fekete Párduc egyik fegyverét is elkészítették a geek kovácsok

|

Wakanda helyett Baltimore-ban készült el a Fekete Párducban látott lándzsa, de ettől egy kicsit sem lett kevésbé menő Zuri fegyvere.

Hirdetés

A Man At Arms: Reforged csapatát valószínűleg már nem kell nektet bemutatnunk, hiszen számos videójukról írtunk mi is, amikben játékokból és filmekből vett menő fegyvereket készítettek el, köztük a God of War Leviatán fejszéjét, vagy éppen a Warhammer 40K ikonikus lánckardját. A csapat a Fekete Párduc kapcsán is beizzította a kohót, a végeredmény pedig ezúttal is szemkápráztató és halálos lett.

Hirdetés

A kovácsok Zuri lándzsáját választották a filmben feltűnő fegyverek közül, aminek kapcsán nemcsak a fémet kellett a rájuk jellemző alapossággal megmunkálniuk. Ahogy az alábbi videóban láthatjátok, a fa nyél díszítésének kidolgozása is kifejezetten aprólékos munka volt, illetve ahogy a bemutató legvégén szemügyre vehetitek, amellett, hogy kiváló látványt nyújt, a Fekete Párducban látott fegyver replikája is kifejezetten hatékony lett. Azoknak a műanyag flakonoknak esélye sem volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)