Hirdetés

Brutális új külsőt kapott a Fekete Párduc egyik legnagyobb ellenfele

|

Nem lesz könnyű dolga T'challának, egyik legősibb ellensége ugyanis most erősebb, mint valaha.

Hirdetés

Mindenek előtt érdemes kicsit helyrerakni, mik történnek éppen Fekete Párduccal a Marvel képregényeiben, elvégre valószínűleg nem vagytok mindannyian naprakészek a füzetek sztorijaival. A 2018 óta futó legújabb Black Panther képregénysorozat érdekes új kihívások elé állította Wakanda uralkodóját, így nem is csoda, hogy remekül teljesít a széria, és népes a rajongótábora. 

Hirdetés

Az új füzetekben a Fekete Párduc, vagyis T'challa a világűrt veszi célba, Wakandát pedig intergalaktikus hatalommá akarja tenni. Ez a folyamat el is kezdődött, viszont az űrbe küldött wakandaiak a jelek szerint picit fókuszt tévesztettek, és teljesen elhagyták az ősi tanításokat. Rabszolgatartókká váltak, és magát T'challát is bebörtönözték. Persze a Fekete Párducot nem könnyű rabszolgasorban tartani, T'challa annak rendje s módja szerint meg is szökött, és jelenleg is azon munkálkodik, hogy az összes rabszolgát felszabadítsa. Feladata azonban mostantól egy fokkal még nehezebb lesz. A Black Panther képregénysorozat 19. számában ugyanis meglehetősen felpörögtek az események. A füzet nagy része ugyan a T'Challa és Shuri közötti vitáról szól (Wakanda királya teljes megtorlást akar a renegátokkal szemben, húga viszont nem szeretne ennyire drasztikus megoldáshoz folyamodni), de egy ennél sokkal fontosabb eseménynek is szemtanúi lehettünk: a Fekete Párduc egyik legrégebbi ellenségére, Killmongerre rámászik egy szimbióta (tudjátok, egy olyan lény, mint ami Eddie Brockot is Venommá változtatta).

T'challa visszavonult az asztrális síkra, hogy erősítést szerezzen az új fenyegetés ellen, szóval a nagy összecsapásra még minimum egy lapszámot várnunk kell. A rajongók persze egyből elkezdtek azon spekulálni, hogy Killmonger újbóli fókuszba helyezése utalhat-e esetleg arra, hogy a karakter visszatérhet a 2022 májusában érkező Fekete Párduc 2 mozifilmben is - elvégre a Marvel szereti a filmek karaktereit a képregényekben is megtolni kicsit, ha közeleg a premier. Erről azonban egyelőre semmiféle konkrétumot nem tudunk, sőt, Kevin Feige azt mondta nemrég, hogy Ryan Coogler még csak most kezdte el papírra vetni a forgatókönyv alapjait. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)