Hirdetés

Fekete Párduc - a legújabb Rocky film sztárja is csatlakozott

|

A készülő Fekete Párduc-mozi stábjában egy újabb feltörekvő titánt üdvözölhetünk.

Hirdetés

Jelenleg még éppen az Amerika Kapitány: Polgárháború tombol a mozikban, de a Marvel már gőzerővel dolgozik az elkövetkezendő nagy dobásokon: idén még érkezik Doctor Strange, jövőre visszatérnek A Galaxis Őrzői, majd 2018-ban megkapja első önálló filmjét T'Challa, azaz Fekete Párduc is. Most úgy fest, hogy a stábhoz máris új színész csatlakozott.

Míg Pókember vagy Hangya a Polgárháborúban egy vicces toldalék volt csupán, hogy kiegyenlítsék a Bosszúállók reptéri csetepatéját, addig a Chadwick Boseman által alakított Fekete Párduc a széria egyik izgalmas újonca volt. Azt már lehet egy jó ideje tudni, hogy a Marvel számára az első fekete hősének különálló mozijában fontos szempont az autentikusság: nem csak 90%-ban afrikai, vagy afroamerikai színészeket igyekeznek szerződtetni, hanem a stáb többi tagjánál is igyekeznek erre figyelni. A rendezői széket már bizonyosan az a Ryan Coogler fogja betölteni, aki ezt megelőzően A megállót és a Creed: Apollo fiát rendezte.

Innen pedig nagyon úgy fest, hogy hozta magával azok főszereplőjét, Michael B. Jordant, aki a fent említett két mozin kívül Az Erő krónikájában és a tavalyi év mozis katasztrófájában, a Fantasztikus Négyesben játszott. 

Azt még nem tudni, hogy kit fog játszani, de a THR értesülései szerint a film főgonoszát, noha az Ultron korában látható Andy Serkis karakterét, Ulysses Klaut is rebesgették korábban. Jordan és Boseman mellett az Oscar-díjas Lupita Nyong'o biztosan feltűnik Fekete Párduc oldalán az egyelőre 2018 februárjára datált moziban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)