Hirdetés

Fekete Párduc - akár így is festhetett volna a főhős

|

A Fekete Párduc egyik dizájnere megmutatta T'Challa páncéljának alternatív verzióját.

Hirdetés

Fekete Párduc filmet lehet szeretni vagy utálni, de abban azért a legtöbb néző egyetért, hogy elég bitangul nézett ki a címszereplő fekete páncélzata. Most azonban a Marvel Studiosnál dolgozó egyik concept artist megmutatta, volt még másféle dizájn is az alkotók tarsolyában.

Hirdetés

A filmbe végül egy olyan szuperhősgúnya került be, ami apróbb változtatásokkal ugyan, de a képregényekben megszokott irányvonalat követi. Ryan Meinerding Twitter bejegyzéséből viszont kiderült, voltak itt bizony merészebb tervek is. Az alábbi képen jól látszik, hogy az alternatív jelmez sisakrésze teljesen egy valódi párduc fejét formálja, a ruha felső részén pedig olyan hegtetoválásokra emlékeztető mintákat használtak, amik végül Killmonger testén köszöntek vissza tényleges forradásokként. 

Ti örültök, hogy végül elvetették ezt a koncepciót, vagy szerintetek így még jobban nézett volna ki a Fekete Párduc

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)