Hirdetés

Nagymacska vagy kiscica? - Fekete Párduc SPOILERES kibeszélő

|

Jött, látott és bankot robbantott, de tényleg olyan jó film a Fekete Párduc? Ebben a videóban elmondjuk, mit gondolunk a Marvel legújabb üdvöskéjéről.

Hirdetés

Ahogy azt az első beszámolómban is olvashattátok, elégedetten jöttem ki a Fekete Párduc vetítéséről, de kétségtelen, hogy nem ez lett a Marvel legjobb filmje.

Hirdetés

A Fekete Párduc bizonyos szempontból a körülmények áldozata, hiszen a legtöbben már a Végtelen háborúra készülnek. Maga a kiadó is így van ezzel, már egy trailert is kaptunk a filmhez, ami így vagy úgy, de bizony spoilerezett a Fekete Párducból. Mazurral és Góczával azért ültünk össze, hogy elmondjuk, milyen érzések kavarogtak bennünk a film közben.

Kibeszélők és karakterbemutatók is jönnek még, erre tessék, ha nem akartok lemaradni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)