Hirdetés

A Fekete Párduc a napokban válik minden idők legsikeresebb szuperhősfilmjévé az USA-ban

|

A Marvel filmes univerzumának legújabb darabja egészen elképesztő bevételt termelt eddig az Egyesült Államokban.

Hirdetés

A kritikusok és a rajongók tetszését is elnyerte a Fekete Párduc, ami azonnal sokak kedvence lett, és már korábban is volt arról szó, hogy rengeteg pénzt hozhat a Marvel konyhájára. Nemrég érkezett néhány hivatalos adat a tengerentúlról, amelyek alapján úgy tűnik, óriási népszerűségnek örvend arrafelé a film.

Hirdetés

Eddig összesen 618 644 236 dollár bevételt termelt a Fekete Párduc az USA-ban, ez a szám pedig tovább fog növekedni, hiszen a mozik még mindig vetítik a filmet. Az előzetes becsélések szerint ezen a hétvégén lesz képes a Párduc túlszárnyalni két rekorder filmet, hiszen a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik 619 896 809 dollárt hozott, az első Bosszúállók pedig 623 357 910-et, így már csak egy hajszál választja el tőlük a Marvel alkotását. Napokon belül tehát még feljebb vándorol majd a bevételi ranglistán T'Challa kalandja, és ez lesz az ötödik legnagyobb bevételt termelő film az Egyesült Államok tekintetében, ezzel együtt pedig anyagilag a legsikeresebb szuperhősös mozi az USA-ban.

Ráadásul az sem elhanyagolható teljesítmény, hogy a film öt egymást követő héten keresztül trónolt az első helyen, ezt pedig a 2009-es Avatar óta egyetlen más film sem tudta elérni.

Ti láttátok már a filmet?

Frissítve: közben befutottak a legfrissebb bevételei adatok, amelyek alapján a Fekete Párduc már 630 916 236 dollárnál jár az Államokban. Így beigazolódtak a tippek, és tényleg felkúszott az örök ranglista ötödik helyére. Következő célpontja a negyedik helyen tanyázó Jurassic World (652 270 625 dollár) és a bronzérmes Titanic (659 363 944 dollár) lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)