Hirdetés

Fekete színésznek szánták Joel szerepét a The Last of Us sorozatban?

|

A Tommy hangját adó Jeffrey Pierce elmondta, eredetileg nem Pedro Pascalt jelölték ki a szerepre.

Hirdetés

Annak ügyében jobban megoszlanak a vélemények, hogy mennyire illik Ellie szerepe Bella Ramsey-re, mint azzal kapcsolatban, hogy Pedro Pascal a legalkalmasabb-e Joel megformálására. A mostanában gyerekek kísérgetésével foglalkozó karaktereket alakító színész még hasonlít is a játékbeli Joelre, feltehetően ez is közrejátszott abban, hogy a stáb őt választotta ki.

Ugyanakkor a játékokban Tommyt alakító Jeffrey Pierce elmondása szerint Mahershala Ali volt az első jelölt, aki nemsokára Pengeként bizonyíthat.

"Úgy tudom, eleinte Mahershala Alival beszéltek Joel eljátszásáról, ami egyértelmű jele volt annak, hogy nem én játszom Tommyt... És amikor kiválasztották Pedrót, akkor is úgy voltam, hogy nem fog ez összejönni, idősebb vagyok Pedro Pascalnál. Szóval nem voltak illúzióim ezzel kapcsolatban."

- mondta el a The Directnek.

Hirdetés

Végül egyébként valóban nem Pierce mellett döntöttek, a szériában Gabriel Lunát láthatjuk Joel öccseként. Ugyanakkor ő is kapott egy mellékszerepet, Perryt játszotta, a negyedik és ötödik részben látható Kathleen egyik társát.

Szerintetek Ali megfelelő lett volna a szerepre? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)