Hirdetés

Fél év után reagált a Wednesday sztárja a vele szemben felhozott szexuális zaklatási vádakra

|

Azóta rendszeresen fenyegetik a barátait és zaklatják a családját.

Hirdetés

Az elmúlt év legnézettebb netflixes sorozatai közé tartozott az Addams Family spin-offjaként felfogható Wednesday, melynek fókuszában a galád család legidősebb csemetéje, Wednesday Addams állt. A nagy sikerre való tekintettel nem húzta sokáig az időt a streamingszolgáltató a döntéssel, már januárban beharangozta, hogy jön a második évad. Pár héttel később aztán szépen belerondított a Netflix terveibe, hogy a Twitteren egymás után több lány is szexuális zaklatással vádolta a sorozat egyik fontos szereplőjét, Xavier Thorpe-ot alakító Percy Hynes White-ot.

Állításuk szerint a 21 éves színész és baráti társasága éveken át rendszeresen leitatott csinos bulizó lányokat, hogy aztán szabadon a kedvüket tölthessék rajtuk. A meglehetősen komoly, nemi erőszakot is magukba foglaló vádakra akkor nem reagált sem a Hynes White, sem pedig a Netflix, az internet népe viszont azonnal keresztre akarta feszíteni: sokan követelték a streamingszolgáltatótól, hogy ne adjon szerepet neki a Wednesday második évadában.

Hirdetés

A színész csak most, hónapokkal később osztotta meg story formájában az Instagramon, hogy mit gondol a vádakról. Ebben azt írja, hogy valaki, akivel sosem találkozott, online lejáratókampányt indított vele szemben az év elején, és emiatt a barátai halálos fenyegetéseket kaptak, a családját pedig doxx-olták, vagyis nyilvánosságra hozták a lakcímüket, hogy könnyebb dolga legyen annak, aki - ne szépítsük - zaklatná őket.

A pletykákat visszautasítja, tagadja, hogy olyan lenne, mint amilyennek megpróbálják beállítani, továbbá emlékeztet rá, hogy pont az ehhez hasonló, alaptalanul megfogalmazott vádak azok, amelyek bizalmatlanságot ébresztenek az emberekben a tényleges áldozatokkal szemben, amikor előállnak történetükkel. Nehezményezte továbbá, hogy olyan fényképeit használták fel engedély nélkül, amelyeken még fiatalkorú, valamint hogy az egyik, Jane nevű barátját úgy tüntették fel, mintha áldozat lenne, amikor pedig a lány megkísérelte tisztázni a dolgot, akkor azt figyelmen kívül hagyták.

Végezetül megköszönte mindenkinek, aki kiállt mellette, és segített másokhoz is eljuttatni a tényeket tartalmazó üzeneteket, és szeretné, hogy felhagynának végre a családja, a barátai és a kollégái zaklatásával.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)