Hirdetés

Felesége fejezi be George A. Romero utolsó zombis filmjét

|

A tüdőrákban elhunyt rendező egy műfaj alapjait rakta le a '60-as évek végén, és egy utolsó filmmel akarta lepecsételni hagyatékát. Neki sajnos nem sikerült ezt megvalósítania, de feleségének még összejöhet.

Hirdetés

George A. Romero egy cipőfűző árából rakta össze annak idején a Night of the Living Dead című klasszikust, aminek hatása a mai napig érezhető minden zombis moziban.

A '68-as sikerfilmet több folytatás is követte, de a minőségük meglehetősen hullámzó volt. Akárhogy is, Romero hagyatéka vitathatatlan, és a rendező még szeretett volna egy nyomatékos pontot hagyni életműve végén a Twilight of the Deaddel, amit sajnos már nem tudott megvalósítani.

Hirdetés

A 2017-es év elvette tőlünk a rendezőt, így a készülő film munkálatait átadta társírójának, Paolo Zelatinak, aki Suzanne Romero beleegyezésével folytatta a projektet.

"Áldásomat adtam a dologra, azzal a kitétellel, hogy én is ott leszek az út minden lépésénél, és biztosíthassam George elképzeléseinek megvalósulását. Nagy biztonsággal mondhatom, hogy George büszke lenne a projekt jelenlegi állására."

- mondta Suzanne Romero. A csapat erős alapokat rakott le a forgatókönyv tekintetében, Suzanne pedig jelenleg rendezőket keres a filmhez. Egyelőre még semmi sem biztos a megjelenés kapcsán, de ha így haladnak tovább a munkálatok, akkor Romero rajongói elégedettek lehetnek majd a végtermékkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)