Hirdetés

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott Antony Starr, a The Boys Homelandere

|

A Homelandert alakító színészt Spanyolországban tartóztatták le.

Hirdetés

Lehet, hogy a The Boys 3. évadának forgatása után még szerepében maradt Antony Starr, aki a sorozat leginkább ellenszenves karakterét, a Seven csapatát vezető Homelandert alakítja. A The Daily Mail számolt be arról, hogy miközben Guy Ritchie-vel forgatott Spanyolországban (pontosabban Costa Blancán), összetűzésbe keveredett egy séffel egy bárban. 

Az áldozat szerint Starr kétszer megütötte őt, majd egy poharat vágott a képébe. A bár személyzete gyorsan lépett, és kitessékelték a színészt, de a konfliktus kint folytatódott, a rendőrség lépett közbe.

Hirdetés

A séf, Bathuel Araujo szerint Starr azt mondta neki, nem tudja, kivel húzott ujjat, az élete legnagyobb hibáját követte el, és meg fogja találni, ki akarja nyírni. Araujo a bal szemöldöke környékén sérült meg, négy öltéssel kellett összevarrni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A hatóságok gyorsított eljárásban hoztak ítéletet: Starr 12 hónap börtönt kapott két évre felfüggesztve, és 4141 angol fontnak megfelelő összeget kell fizetnie sérelemdíjként az ítélettől számított 72 órán belül.

Számításba vették az ittasságot, illetve azt, hogy együttműködő volt. Két napig tarották őrizetben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)