Hirdetés

Felkerülnek a Disney+-ra a Netflixről eltávolított Marvel sorozatok

|

Egy fájó sebet gyógyít most meg a Disney+.

Hirdetés

Sokak bosszankodtak év elején, mikor a Netflix kínálatából több Marvel produkció is kikerült. Búcsúznunk kellett a Jessica Jones-tól, a Daredeviltől, de eltűnt a Punisher, az Iron Fist, a Luke Cage és ezen szériák hőseit összefogó The Defenders is.

Lehet, hogy ezek közül több széria is csak szódával ment el, de többjük korszakalkotó volt a maga idejében, és nagyon hiányoztak, ha valaki élvezni akarta a teljes Marvel kínálatot (amely ugyebár most szépen lassan kapcsolódni kezd az MCU-hoz is).

Hirdetés

Megmentőként érkezik a Disney+, ami csak a hónap közepén rajtolt Magyarországon, de már most sokak elsőszámú platformjává vált. A szolgáltatás hatalmas előnye, hogy számos produkció magyar szinkronnal elérhető, ideértve többek között a Marvel műsorait és a Star Wars univerzumát.

A minden felhasználó számára elérhető kínálat pedig egyre csak növekszik, június 29-én ugyanis minden fentebb felsorolt Marvel sorozat bekerül a könyvtárba.

Ez azonban nem minden, július elsején debütál A hercegnő, ami egy egész estés, legdurvább besorolással érkező dark fantasy lesz. Ezen kívül június 27-én érkezik a Machine Gun Kelly rózsaszín élete, 29-én pedig a Ms. Marvel első évadjának negyedik része.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)