Hirdetés

Felkészít a végre a The Walking Dead utolsó részeinek előzetese, és ez bizony kemény lesz

|

Már csak nyolc rész van hátra a The Walking Deadből, de ez elég ahhoz, hogy minden eddiginél durvább zombikkal ismerkedjünk meg.

Hirdetés

Közel 12 évvel ezelőtt láthattuk először (a képernyőn), ahogy Rick találkozik egy nem kimondottan barátságos kislánnyal, majd megkezdi kalandos útját az új, élőholtakkal teli, kegyetlen és veszélyes világban. A 11. évaddal idén véget ér a The Walking Dead, amivel a sztori csak félig-meddig zárul le, és az univerzumot magát sem kell sokáig nélkülöznünk a számos spin-off sorozatnak köszönhetően.

Október 2-án kezdetét veszi a vég, elkezdik vetíteni a széria utolsó nyolc részét, és a 11. szezon harmadik felvonásában sincsenek biztonságban hőseink.

Hirdetés

Láthatunk néhányat a legemlékezetesebb, legfontosabb pillanatokból (sajnos messze nem mindet, pedig egészen remek sztoriszálak is voltak az elején), és mindenkit, aki számít, még életben van, és valamilyen szerephez jut az utolsó pillanatokban. Természetesen jelentős mennyiségű zombi is feltűnik, és nem úgy néz ki, hogy sikerül majd örökre leszámolni a fertőzéssel, sőt: ezek fejlettebbnek tűnnek, mint akiket eddig láttunk.

Visszanéztek még a fináléra, vagy már rég elengedtétek a sorozatot?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)