Hirdetés

Feloszlik a Daft Punk, nézd meg búcsúvideójukat

|

A robotfejű duó két tagja külön utakon folytatja, publicistájuk, Kathryn Frazier is megerősítette a Daft Punk feloszlását.

Hirdetés

Valószínűleg keveseknek kell bemutatni a elektronikus zenei duót, vagy ha esetleg a Daft Punk neve valamiért nem is csengene számotokra ismerősen, a formáció két tagja, Thomas Bangalter és Guy-Manuel de Homem-Christo biztosan azonnal beugrik nektek, legalábbis az általuk viselt robotsisakokat nagyon nehéz elfelejteni.

A Daft Punk 1993-ban alakult, a '90-es ével house-láza pedig azonnal a világhír felé repítette őket. Az elmúlt közel 30 évben sok emlékezetes dalt köszönhettünk nekik, zenéjük megszólalt több videojátékban, például a 2014-es Watch Dogsban, illetve ők dolgoztak többek között a TRON: Örökség című film betétdalain is. Ma váratlanul bejelentették, hogy az együttes feloszlik. 

Hirdetés

Egyelőre nem ismeretesek a pontos részletek és maga az ok sem, de annyi bizonyos, hogy 2021. február 22-vel pont került a Daft Punk történetének végére - ezt a hírt Kathryn Frazier is megerősítette, aki hosszú ideje dolgozik a zenekar publicistájaként. 

Búcsúzó a duó az alább videót készítette el, aminek nem véletlenül lett "Epilógus" a címe, és nem lennénk meglepve, ha könnyeket csalna a keményvonalas Daft Punk-rajongók szemébe. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)