Hirdetés

Feltámadt az 1989-es Batman-film emlékezetes Jokere

|

A Jack Nicholson által megformált bohóc kapott egy második esélyt Gotham meghódítására.

Hirdetés

Egy teljesen őrült sztori pörög jelenleg a Batman képregények lapjain. A Red Mask, azaz Darwin Halliday épp a DC multiverzumát járja abban a hitben, hogy az ő feladata, hogy megalkossa a világ minden gyilkos bohócát.

Halliday, aki maga is egy Joker variáns, a Batmannel való viaskodása közben ráeszmélt, az ő sorsa nem az, hogy a bűn sokadik bohóchercegévé váljon. Az ő dolga ugyanis nem más, mint elhozni a káoszt a multiverzum minden sarkába, és szent küldetésének nevében járja is a DC multiverzumot, Jokereket hagyva maga után.

Hirdetés

Az utazásai során meglátogatta a Batman '89 nevű világot is, ami Tim Burton 1989-es Batman filmjén alapszik. Burton ugyebár meglehetősen szabadosan kezelte a bohóc történetét, és őt tette felelőssé Bruce Wayne szüleinek haláláért. A sztori végén Gotham köpenyes védelmezője aztán leszámolt Jokerrel, aki egy zuhanásban életét is vesztette.

A képregények eseményei viszont most visszahozták Jack Nicholson Jokerét az életébe, ahogy az a lenti képen látható kijelzőn olvasható is.

A '89-es világ saját Denevérembere és az eredeti univerzum Batmanjei elkapták a feltámasztott bohócot, de az, hogy életben van, rengeteg történetmesélési lehetőséget ad a DC Comics kreatívjainak kezébe. Kíváncsiak leszünk rá, hogy mit kezdenek majd vele az írók.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)