Hirdetés

Fény derült a Black Panther tévésorozat egyik főszereplőjére

|

Okoye nem csak a Black Panther: Wakanda Forever mozifilmben tér majd vissza.

Hirdetés

Danai Gurira korábban leginkább a The Walking Dead tévésorozat Michonne-jaként volt ismert, de ma már valószínűleg legalább ugyanennyire hozzá nőtt nevéhez Okoye szerepe is. Gurira először a 2018-as Fekete Párducban játszotta el a wakandai harcosnőt, majd visszatért a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték mozifilmekben is.

Azt is tudni lehet, hogy az előkészületi munkáknál tartó Black Panther: Wakanda Forever filmben is találkozni fogunk vele, most pedig kiderült, hogy egy újabb Marvel projekthez szerződtették le.

Hirdetés

A Dora Milaje nevezetű királyi testőrséget irányító Okoye ugyanis felbukkan majd az egyelőre még pontos cím nélküli, Disney+-ra érkező, Wakandával foglalkozó tévésorozatban is. A sorozatért az a Ryan Coogler felel, akinek az első Fekete Párduc filmet köszönhettük, és aki a készülő Black Panther: Wakanda Forevert is írni és rendezni fogja. 

Danai Gurira, mint Okoye 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)