Hirdetés

Fényképes bizonyíték van rá, hogy Samuel L. Jackson tökéletes R2-D2 lenne

|

Egy MI elképzelte, hogyan festene a Mace Windu jedi mestert megformáló színész a Star Wars prüntyögő astrodroidja szerepében.

Hirdetés

Rövid idő alatt roppant népszerűvé váltak a mindössze néhány szó alapján bármilyen képet megalkotó MI-k, mint amilyen a már mindenki által ingyenesen használható DALL-E. Sok más műhöz hasonlóan az ilyesféle képgenerátoroknak köszönhetjük a világ utolsó szelfijét, az ehető Naprendszert, a Trónok harca könyvhű karaktereit és az életre kelt mesebeli hercegnőket.

Most pedig egy újabb alkotás borzolja a kedélyeket/dobja fel a kedvet, vált ki a közönségből szörnyülködést/vidám kacajt (mindenki válassza ki magának az a reakciót, amelyik őrá érvényes), amihez Samuel L. Jackson és R2-D2 szolgáltatta az alapot.

Hirdetés

Az egyik legtöbbet káromkodó hollywoodi színésztől egyáltalán nem áll távol a Csillagok háborúja univerzuma, annyira hozzánőtt a szívéhez Mace Wind karaktere, hogy szívesen asszisztálna a feltámasztásához. Meglehet azonban, hogy rossz helyen kopogtat, és valójában egy másik szerep lenne igazán testhezálló számára.

A Weird Dall-E Generations Twitter-fiók által megosztott kép tanúsága szerint ugyanis Samuel L. Jacksonnak minden adottsága megvan ahhoz, hogy egy kicsit szabadszájúbb, mondhatni tökösebb R2-D2-t személyesítsen meg a filmvásznon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)