Hirdetés

Férficsók is volt és alkohol is folyt, amikor Jimmy Kimmel vendégül látta a Thor: Szerelem és mennydörgés stábját

|

Remek hangulatban pörgették a szerencse-kalapácsot a Thor: Love and Thunder színészei és rendezője.

Hirdetés

Már csak néhány nap választja el a moziba járó Marvel-rajongókat attól, hogy személyesen is meggyőződjenek arról, valóban olyan vicces és szórakoztató-e az MCU legújabb darabja, mint azt a szerencsés kritikusok állítják. Július 7-én kezdik el vetíteni a hazai filmszínházak a Thor: Szerelem és mennydörgést, amelyben újabb hajmeresztő kalandok várnak a villámok istenére, nem is beszélve a találkozásról jelentősen megváltozott exbarátnőjével.

A filmet ugyanaz a Taika Waititi rendezte, aki már a Thor: Ragnarökkel is bizonyította, hogy a címszereplő Chris Hemsworthnek van érzéke a humoros produkciókhoz is, és az asgardiak története nem csak végtelenül komoly, Shakespeare-i királydrámaként tud érvényesülni.

Hirdetés

Hemsworth és Waititi nemrég ugyanúgy Jimmy Kimmel humorista vendége volt, mint a Jane Fostert alakító Natalie Portman, valamint a Valkyrie karakterét megformáló Tessa Thompson, így mindannyian részt vettek a Mjölnir-pörgető játékában, amely különféle tréfás feladatok és kihívások elő állította a stábtagokat. Velük szemben Kimmel állandó tettestársa, Guillermo Rodriguez foglalt helyet az asztalnál.

Volt itt minden a plexilapon keresztül kivitelezett, szenvedélyes csóktól kezdve a tequila- és söriváson át, illetve a rajzoláson át zöldségek pöröllyel történő módszeres kilapításáig. Ha nem hiszitek, nézzétek csak meg a fenti videót!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)