Hirdetés

A világ legborzalmasabb Star Wars kiállítása

|

Kedvenc sci-fi karaktereinket ilyen borzalmasan még sosem ábrázolták. Ennyivel is gazdagabb lehet minden Star Wars rajongó.

Hirdetés

Na jó, elismerjük. A világnak ezen az oldalán nincs kimondottan sok Star Wars témájú kiállítás, és az elkeseredett idők elkeseredett megoldásokat szülnek. Az viszont, ami most történt Lipcsében, az egészen rendkívüli.

Hoztunk nektek pár képet, hogy illusztráljuk azt az elképesztő élményt, ami az ottani Star Wars rajongókat várta a belépést követően. Luke Skywalker és R2D2 még úgy, ahogy felismerhető, és nyomokban tartalmazzák azt a képet, ami mindnyájunkban él róluk (mondjuk arra lenne ötletünk, hogy a droid miért van arccal a falnak), de a többi...

Erről például nem tudtam eldönteni, hogy egy ewokot ábrázol-e, vagy tévé maci kamaszodó haverját (mi az a motor?!).

Ezt már egyáltalán nem értem. Nagyon remélem, hogy nem egy wookie akart lenni, mert ezen az elven a szomszéd kutyáját is el lehetne adni Star Wars karakterként.

Leia hercegnőn legalább a bikini stimmelt.

Kis extra a Wolfsburgban látható kiállításról, itt sem marad szégyenben a szégyen (4:05-től érdemes pislogni zavartan).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)